Svečana premijera prepunila Lisinski, evo kako je bilo

Premijera u Lisinskom

Svečana zagrebačka premijera filma ‘Dnevnik Diane Budisavljević’ redateljice Dane Budisavljević održana je 2. listopada u velikoj dvorani KD Vatroslava Lisinskog, a film od četvrtka, 3. listopada, igra na repertoaru kina CineStar te u više od 20 drugih kina širom Hrvatske.

Zagrebačka publika dugotrajnim je pljeskom ispratila mnogobrojnu ekipu filma ‘Dnevnik Diane Budisavljević’, apsolutnog pobjednika ovogodišnjeg Pulskog filmskog festivala. U velikoj dvorani KD Vatroslava Lisinskog uz troje svjedoka iz filma – Živka Zelenbrza, Milorada Jandrića i Nadu Vlaisavljević, publici su se poklonili Alma Prica koja tumači glavnu ulogu Diane Budisavljević te Mirjana Karanović, Vilim Matula, Urša Raukar, Biserka Ipša, Boris Ostan, Livio Badurina i brojni drugi članovi ekipe koja je na filmu radila deset godina.

Film ‘Dnevnik Diane Budisavljević’ tijekom ljeta je na turneji hrvatskim otocima i na festivalima pogledalo više od 10 tisuća ljudi, a dirljive reakcije publike i pozitivne kritike najbolji su uvod u redovno prikazivanje u kinima širom zemlje.

Od 3. listopada film je svakodnevno na programu CineStar kina Kaptol Butique i Branimir Centar u Zagrebu, Joker u Splitu te Portanova u Osijeku.

Igra još u više od 20 gradova i kina – u riječkom Art-kinu Croatia ulazi u drugi mjesec uspješnog prikazivanja, a započinje igrati u Velikoj Gorici, pulskom kinu Valli, splitskim Zlatnim vratima i Kinu Karaman, osječkoj Uraniji, Vinkovcima, Đakovu, Varaždinu, Krapini, Čakovcu, Imotskom, Podgori, Omišu, Dubrovniku, Sisku, Koprivnici, Bjelovaru, Samoboru, Umagu, Rovinju, Novom Marofu, Opatiji, Malom Lošinju …

Sve informacije o točnim terminima prikazivanja i lokacijama dostupne su na službenoj stranici filma na adresi www.dnevnikdianebudisavljevic.com, a put filma možete pratiti na Facebooku i Instagramu.

KONTAKT

Hulahop d.o.o. za filmsku produkciju i usluge u kulturi
Nova Ves 18
HR 10 000 Zagreb

Produkcija i distribucija
info@hulahop.hr
tel +385 (0)1 390 70 74
fax +385 (0)1 466 64 43

Mediji
press@hulahop.hr
mob: +385 99 8124 407