Dnevnik na Filmskim večerima u Močvari: film i razgovor

Dnevnik u Močvari

“Film Dane Budisavljević o njenoj prezimenjakinji apsolutno je obilježio filmsku 2019. osvojivši sve relevantne domaće filmske nagrade, ali i zdušno odobravanje publike. Nakon trijumfa na posljednjoj Puli film o od službene povijesti prešućenoj heroini iz doba NDH-a Diani Budisavljević ovog se siječnja okitio i nagradom Oktavijan Hrvatskog društva filmskih kritičara za najbolji film”, riječi su kojima zagrebački Klub Močvara najavljuje projekciju Dnevnika Diane Budisavljević zakazanu za 18. veljače u sklopu programa Dilmse večeri u Močvari.

Projekciji filma prethodit će razgovor s redateljicom, glavnom glumicom Almom Pricom te povjesničarem Silvestrom Miletom. Razgovor započinje u 19:30 sati, a moderira ga filmska kritičarka Višnja Vukašinović. Dobrodošli su svi, a ulaz je besplatan.

Dnevnik Diane Budisavljević je u zemljama regije dosad pogledalo više od 60 tisuća ljudi. Ekipa je gostovala u hrvatskim, srpskim, bosanskohercegovačkim i slovenskim kinima, a ovo događanje u Močvari prv je prilika zagrebačkoj publici da uz film ima mogućnost razgovarati s ekipom.

Više informacija

 

 

KONTAKT

Hulahop d.o.o. za filmsku produkciju i usluge u kulturi
Nova Ves 18
HR 10 000 Zagreb

Produkcija i distribucija
info@hulahop.hr
tel +385 (0)1 390 70 74
fax +385 (0)1 466 64 43

Mediji
press@hulahop.hr
mob: +385 99 8124 407